Support

Vooralsnog zijn wij een ministerie zonder portefeuille, wij doen dit puur omdat wij het gaaf vinden om met makers te praten en hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het bevorderen van de animatie en film sector in Nederland. Wij zijn geheel onafhankelijk en worden door niemand betaald. Wij hebben dit zonder enige vorm van subsidie uit eigen zak betaald en opgezet, op een dusdanige manier zodat het ons zo min mogelijk tijd kost. Des al niet te min kost het (als bij zoveel zaken) altijd meer tijd dan je denkt. 

Dus kijk en/of luister je graag naar de podcast en je wil ons steunen? Kun je hier een bedrag over maken, alle beetjes helpen, puur wat jij kan missen en wat jij dit platform waard vind. Alle inkomsten komen ten goede van de podcast. 

Bedrag €*
Ben je niet in de positie om ons te steunen met financiële middelen, dan help je ons zeer door ons ding te delen en door overal het duimpje omhoog te geven en natuurlijk te subscriben en de notificatie aan te zetten, zodat je geen aflevering meer mist.  

Wij zijn je super dankbaar! Pies out!

 
p.s. Wij zijn nog op zoek naar een lokale bierbrouwer die ons zou willen sponsoren, want wij opereren wel non-profit, maar niet non-alcoholica.