MAFCAST#017 Davor Bujaković & Lana Topalović


Davor Bujaković & Lana Topalović

Website : https://www.klompanimation.com
Facebook:https://www.facebook.com/KlompStudio
Vimeo:https://vimeo.com/klomp
Instagram:https://www.instagram.com/klompstudio

Davor en Lana vormen samen het kloppende hart van KLOMP!

Lana studeerde bouwkunde en heeft ook haar eigen projecten als bouwkundig ingenieur, maar doet voornamelijk productie bij KLOMP! daarbij heeft ze ook een goede kijk op het verhaal en geeft sowieso haar ongezouten mening over alle creatieve en zakelijke beslissingen.

Davor is een super goede en getalenteerde 2D animator, zit altijd vol ideeën en weet als geen ander hoe je een verhaal moet neerzetten. Tekent vaak ook zijn eigen storyboards. Davor begon na zijn studie samen met studiegenoot Junaid Chundrigar aan de serie Bad Days voor het productiehuis van Stan Lee. Na jaren goede samenwerking is Junaid als freelance animator uit de KLOMP! gestapt.

KLOMP! is een animatie- en productie studio gevestigd in Rotterdam en richt zich voornamelijk op digitale frame-by-frame 2D-animatie. Ze hebben een aantal ultra kort animaties voor de NTR op hun naam staan en maken ook vele commerciële animaties en video clips voor voor onderwijs bands en het bedrijfsleven. Veel internationale klanten in de VS en daarbuiten. Ze leiden mensen op in de KLOMP! Academy door middel van workshops en bieden stageplekken aan studenten om de kneepjes van het vak te leren.

Naast alle drukte zijn ze ook bezig met het ontwikkelen van hun passion project “Yellow Line”. Een super mooi verhaal waar alles wat in de film voor komt, rechtstreeks uit het leven van Davor en Lana gegrepen is en wat kost wat kost gemaakt moet worden.

Voor meer projecten kijk hier voor de Filmography van KLOMP! https://www.klompanimation.com/filmography/MAF
Like & abonneer op ons de MAF cast!
Zet notificatie aan om niks te missen.
Gratis en voor niks! BAM!
http://www.Mafcast.nl
https://www.facebook.com/Mafcast.nl
https://mafcast.buzzsprout.com/

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *